Adhurimi Eukaristik – Ngjitja e Zojes se Bekueme ne Qiell

Ngjitja e Zojes se Bekueme ne qiell

 

Adhurimi Eukaristik

Ngjitja e Zojës së Bekueme në Qiell

 

“Një shenjë e madhe u duk në qiell: 

një grua e rrethueme me diell,

me hanën nën këmbët e saja

dhe mbi krye një kunorë me 12 yje. ”

 

 

Katedralja e shën Palit

 

Check Also

Sinodi Dioqezan, sfidë e vështirë, por jo e pamundur!

Sinodi Dioqezan, sfidë e vështirë, por jo e pamundur! Nga Igli Gjelishti I nderuar e ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *