Tag Archives: Papa Françesku

FITO MBI INDIFERENCËN DHE ARRIJE PAQEN

Papa Francesku

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË PËR DITËN BOTËRORE TË PAQES 2016 FITO MBI INDIFERENCËN DHE ARRIJE PAQEN Hyji nuk është indiferent! Njerëzimi është i rëndësishëm për Hyjin, Hyji nuk e braktis atë! Në fillim të Vitit të Ri, do të doja t’i shoqëroja me këtë bindjen time të thellë urimet ...

Read More »

MISERICORDIAE VULTUS – Teksti i plotë i Dokumentit të Papa Françeskut për Jubileun e Jashtëzakonshëm të mëshirës

FYTYRA E MËSHIRËS  (Misericordiæ Vultus) Dokumenti i Shpalljes së Vitit të Jashtëzakonshëm të Mëshirës   Françesku ipeshkëv i Romës shërbëtor i shërbëtorëve të Hyjit atyre që do ta lexojnë këtë letër hir, mëshirë e paqe Jezu Krishti është fytyra e mëshirës së Atit. Misteri i fesë së krishterë duket se gjen në ...

Read More »