Adhurimi Eukaristik – Bir im, dil sot e puno në vresht!

XXVI e Dele e Kohes Gjate Vitit A – Biro, dil sot e puno në vresht!

Adhurimi Eukaristik

XXVI e diele Gjatë Vitit – A

Bir im, dil sot e puno në vresht!

 

Famullia

Katedralja e shën Palit – Tiranë

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B-

Familja Shejte – B- Adhurimi Eukaristik Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B- ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *