Adhurimi Eukaristik – E Diela e XXVIII Gjatë Vitit “A”

XXVIII e diele Gjate Vitit Mik, pse nuk e ke petkun e dasmes

Adhurimi Eukaristik

 

E Diela e XXVIII Gjatë Vitit “A”

Mik, pse ke hyrë këtu pa petkun e dasmës?!

 

Famullia

Katedralja e shën Palit

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *