Adhurimi Eukaristik – E Diela e XXX gjatë vitit – A

XXX e Diele Gjate Vitit – Duaje Zotin mbi gjithcka, Duaje te afermin si vetveten

Adhurimi Eukaristik

E Diela e XXX gjatë vitit – A

Si mund ta duash Zotin që nuk e sheh,

 kur nuk e don të afërmin që e sheh!

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *