Adhurimi Eukaristik – I e Diele e Kohës së Ardhjes -B-

I e Ardhjes B Rrini zgjuar

Adhurimi Eukaristik

 

I e Diele e Kohës së Ardhjes -B-

Rrini zgjuar,

sepse nuk e dini

kur do të vijë ZOTNIA!

 

Famullia

Katedralja e shën Palit

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *