Adhurimi Eukaristik – Epifania e Zotit tonë!

6 Janar Uji i bekuem. Epifania e Zotit tone

 

Adhurimi Eukaristik

 

Epifania e Zotit tonë!

Uji i bekuem

Famullia

Katedralja e shën Palit – Tiranë

 

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B-

Familja Shejte – B- Adhurimi Eukaristik Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B- ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *