Adhurimi Eukaristik – Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B-

Familja Shejte – B-

Adhurimi Eukaristik

Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B-

Familja e Shejtë Hyjnore

modeli i përsosun i

familjes sonë tokësore.

 

Famullia

Katedralja e shën Palit – Tiranë

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *