Adhurimi Eukaristik – IV e Kohës së Ardhjes -B-

IV e Ardhjes B Gezohuni se Shelbimi asht afer

Adhurimi Eukaristik

 

IV e Kohës së Ardhjes -B-

Gëzohuni

sepse Shëlbimi asht afër!

 

Famullia

Katedralja e Shën Palit

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *