Adhurimi Eukaristik – Ju, kush thoni se jam Une?

XXI e Diele Gjate Vitit – Po ju kush thoni se jam Une

 

Adhurimi Eukaristik

 

E Diela e XXI Gjatë Vitit “A”

Ju, kush thoni se jam Unë?

 

Katedralja e shën Palit

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *