Adhurimi Eukaristik – Në kjoftë se ndokush don me ardhë pas meje, le ta marrin Kryqin e vet e të më ndjekë

XXII e Diele Gjate Vitit Nese ndokush don me ardhe pas meje

Në kjoftë se ndokush don me ardhë pas meje,

le ta marrin Kryqin e vet e të më ndjekë.

Katedralja e shën Palit

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B-

Familja Shejte – B- Adhurimi Eukaristik Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B- ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *