Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1)

Adhurimi Eukaristik

Një orë me Zotin tonë

IV e Diele Gjatë Vitit -B-

Hesht

dhe dil prej tij!

 

Famullia

Katedralja e shën Palit

Check Also

Adhurimi Eukaristik-III e Diele Gjatë Vitit -B- Ejani pas meje e do t’ju baj peshkatarë njerëzish!

III e dele e Gjate Vitit -B- Ejani pas meje dhe do t’ju baj peshkatare ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *