Adhurimi Eukaristik-Një orë me Zotin tonë-VI e diele Gjatë Vitit -B-

VI e Diele Gjate Vitit -B- Ne kjofte se don, mund te me pastrosh

Adhurimi Eukaristik

Një orë me Zotin tonë

VI e diele Gjatë Vitit -B-

Në kjoftë se do,

mund të më pastrosh!

Famullia

Katedralja e shën Palit

Check Also

Adhurimi Eukaristik-III e Diele Gjatë Vitit -B- Ejani pas meje e do t’ju baj peshkatarë njerëzish!

III e dele e Gjate Vitit -B- Ejani pas meje dhe do t’ju baj peshkatare ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *