Adhurimi Eukaristik – Të fundit kanë me kenë të parët, ndërsa, kush pretendon me kenë i pari, ka me mbetë i fundit

XXV e Dele e Kohes Gjate Vitit A – Thirri punetoret dhe jepju rrogen

Adhurimi Eukaristik

E Diela e XXV Gjtë Vitit – A

Të fundit kanë me kenë të parët,

ndërsa,

kush pretendon me kenë i pari,  ka me mbetë i fundit!

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *