Adhurimi Eukaristik – XXVII e Diele e Kohës Gjatë Vitit – A-

XXVII e diele Gjate Vitit A KY ASHT TRASHEGIMTARI

Adhurimi Eukaristik

XXVII e Diele e Kohës Gjatë Vitit – A-

 

 

Ky asht trashëgimtari…!!!

 

Famullia

Katedralja e shën Palit – Tiranë

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B-

Familja Shejte – B- Adhurimi Eukaristik Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B- ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *