Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Një koment

  1. Një përshkrim i mrekullueshëm. Një ushqim për shpirtin e mëndjen. Si të gjithë Adhurimet e tjera… Burim që na shuan etjen sado pak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *