Adhurimi Eukaristik – XXXIV e Diele Gjatë Vitit A – Krishti Mbret

XXXIV e diele Gjate Vitit A Krishti Mbret

Adhurimi Eukaristik

XXXIV e Diele Gjatë Vitit A

Krishti Mbret

 

Famullia

Katedralja e shën Palit – Tiranë

Check Also

Adhurimi Eukaristik – ZOJA E PAPËRLYEME

Zoja e Paprlyeme IV e Ardhjes B U bafte ne mua sipas Fjales tandea Adhurimi ...

Një koment

  1. … «Mos dija” mundet me kenë një lloj justifkimit në fushën e njohjeve intelektuale, por jo në fushën e Dashnisë.

    Ky rrjesht i shkruar më lart, na bën të kuptojmë që Dashuria është një ndjenjë e fuqishme dhe e jashtëzakonshme për një njeri. Lum ai që e kupton dhe përkujdeset për të, pasi është përkujdesur për Jetën e Pasosur.
    Faleminderit pafund për adhurimet e çdo jave. Jo vetëm që është mësim dhe dije por na ndihmon të përulemi , aty, ku krenaria kryeneçe ka zënë vënd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *