Adhurimi Eukaristik – ZOJA E PAPËRLYEME

Zoja e Paprlyeme IV e Ardhjes B U bafte ne mua sipas Fjales tandea

Adhurimi Eukaristik

  ZOJA E PAPËRLYEME

O Zoja e Bekueme Maria,

je ma e bekueme

se të gjitha gratë.

 

Famullia

Katedralja e shën Palit – Tiranë

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B-

Familja Shejte – B- Adhurimi Eukaristik Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B- ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *