Adhurimi Eukaristik – Zoja e Papërlyeme

8 Dhetor – Zoja e Paperlyeme B Kaire

Adhurimi Eukaristik

Zoja e Papërlyeme

“Të falem, o Hirplote,

Zoti asht me ty!

Vërtetë, ska gja të pamujtun për Zotin!

 

Famullia

Katedralja e shën Palit

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *