Adhurimi Eukaristik – Zoja Rruzare

Zoja Rruzare 7 Tetor 2017

Adhurimi Eukaristik

 

Zoja Rruzare. lutu për ne!

 

Bëni gjithçka t’ju thotë Biri i im!

 

Famullia

Katedralja e shën Palit – Tiranë

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B-

Familja Shejte – B- Adhurimi Eukaristik Familja e Shejtë e Jezusit, Marisë dhe Jozefit -B- ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *