Kisha Katolike

Bariu dëgjoftë zërin e deleve

Imzot GEORGE FRENDO O.P. Të dashur vëllezër e motra, jam vëllau juaj Gjergji. Faleminderit se keni ardhur në këtë kohë sigurisht jo shumë e përshtatshme, veçanërisht për ata që kanë ardhur nga larg. Sigurisht të gjithë ju keni pritur me shumë padurim këtë ditë. Dhe sot ja ku jam, unë, ...

Read More »

Bariu dëgjoftë zërin e deleve

Homelia e Imzot George Frendo në Meshën e përurimit të tij si Arqipeshkëv i Arkidioqezës  Tiranë-Durrës Tiranë me 3 dhjetor 2016   Rasti i sotëm më kujton atë ditë, para pak më shumë se dhjetë vitesh, kur Imzot Rrok Mirdita më shuguroi ipeshkëv. Sot dua të shpreh edhe një herë ...

Read More »