Aktualitet

LETRA E PAPËS PALI VI – GJERGJ KASTRIOTI – Atleti i Krishtit

LETRA E PAPËS PALI VI _______________________________________________ BIJVE TANË TË DASHTUN, ZOTNIJVE TË TYNE KARDINALA, MASIMILIANO DE FYRSTENBERGUT, PREFEKT I KONGREGACIONIT TË SHÊJTË PËR KISHAT LINDORE DHE GREGORIO PIETRO AGAXHANIANIT, PREFEKT I KONGREGACIONIT TË SHÊJTË PËR UNGJILLËZIMIN E POPUJVE Bijtë tanë të dashtun, Shëndet e bekim apostolik!           Me të kënaqun ...

Read More »