Apologjetika dhe përshpirtnia

“Ndihmëtarët e Foshnjave të Çmuara të Zoti” me 30 Qershor 2017

Lëvizja për Jetën në Shqiperi Lërini Fëmijët të vijnë tek unë “Ndihmëtarët e Foshnjave të Çmuara të Zoti” me 30 Qershor 2017 kanë kremtuar 7 vjetorin e themelimit të tyre. Lëvizja për Jetën në Shqipëri, festoi 7 vjetorin e themelimit, me Adhurimin e të Shejtërueshmit Sakramend si dhe me Meshën ...

Read More »

Dele të humbura, apo ujq grabitqarë? – DËSHMITARËT E JEHOVAIT?!!!

Dele të humbura, apo ujq grabitqarë?   DËSHMITARËT E JEHOVAIT?!!! Nga Dom Marjan Lumçi Pothuajse  çdo  njeri është ndeshur me agresivitetin ose bezdisjen e vizitave të tyre ne çdo derë në çdo orë të ditës, për të kthyer njerëzit në besimin e tyre. Organizata që ata përfaqësojnë, e njohur si ...

Read More »