Evente

LETRA E PAPËS PALI VI – GJERGJ KASTRIOTI – Atleti i Krishtit

LETRA E PAPËS PALI VI _______________________________________________ BIJVE TANË TË DASHTUN, ZOTNIJVE TË TYNE KARDINALA, MASIMILIANO DE FYRSTENBERGUT, PREFEKT I KONGREGACIONIT TË SHÊJTË PËR KISHAT LINDORE DHE GREGORIO PIETRO AGAXHANIANIT, PREFEKT I KONGREGACIONIT TË SHÊJTË PËR UNGJILLËZIMIN E POPUJVE Bijtë tanë të dashtun, Shëndet e bekim apostolik!           Me të kënaqun ...

Read More »

Dekret për shpalljen e Sinodit të Arqidioqezës Tiranë–Durrës

Dekret për shpalljen e Sinodit të Arqidioqezës Tiranë–Durrës ARQIPESHKVIA METROPOLITANE TIRANË – DURRËS ARCHIDIOECESIS METROPOLITANA TIRANENSIS – DYRRACENA Prot. Nr. F/146/17   IMZOT GEORGE FRENDO O.P. ARQIPESHKËV METROPOLIT I TIRANË-DURRËS TË GJITHË MESHTARËVE, RREGULLTARËVE, RREGULLTAREVE DHE BESIMTARËVE   Fort të dashur, përshëndetje në emrin e Zotit tonë Jezu Krishtit! Tashti ...

Read More »

Nënë Tereza është e Shejtë.

Nënë Tereza është e Shejtë. Papa: “Për krimet e varfërisë të pushtetshmit i vendosi përpara fajeve të tyre” E përvuajtur siç qe, me siguri që ajo nuk do ta kishte dashur një ceremoni kaq solemne për kanonizimin e saj. Për të edhe vetë shejtëria ishte një shërbim: “Nëse ndonjëherë do ...

Read More »