Jeta e Kishës

As meshtari i therur në Kishë nga islamikët nuk arrin ti zgjojë politikanët europianë!?

Islami besim paqeje? E megjithatë Arqipeshkvi i Mosulit një vit më parë i kishte paralajmëruar të gjithë: “Nëse nuk e kuptoni në kohë kërcënimin, do të bëheni viktima të armikut që keni pranuar në shtëpinë tuaj”.   Nga Riccardo Cascioli Sikurse çdo mëngjes, kur për arsye moshe, nuk ishte më ...

Read More »

Takimi i Familjes së Shenjtë

Takimi i Familjes së Shenjtë Nga Ilda Kola Familja e Shenjtë është shtylla kryesore e fesë katolike në gjithë botën, këtu duke përfshirë dhe vendin tonë Shqipërinë. Familja e Shenjtë për besimtaret e krishterë është konsideruar gjithnjë si një shembull shumë i mirë për tu ndjekur. Familje e cila konsiston ...

Read More »

Pse dua të pagëzohem?

Pse dua të pagëzohem? Katekizëm!!! Një fjalë apo një koncept i cili duket sikur shumëkënd e irriton disi duke krijuar idenë e një shkolle të cilën duhet ta kryesh me patjetër për tu bërë nxënës i kishës dhe bir i Zotit. Kur i pyet të rriturit e papagëzuar, se si ...

Read More »