Liturgjia e së Dielës

Koha e Ardhjes

Nga Dom Marjan Lumçi Fjala Ardhje, vjen prej latinishtes “adventus”. Shpesh herë kjo fjalë tentohet të përkthehet dhe të konsiderohet edhe si “pritje”, dhe në dukje të parë të bahet sikur nuk ekziston siguri se Zoti ka me ardhë, por jetojmë në një pritje disi të dyshimtë të ardhjes së ...

Read More »