Martirët shqiptar

40 martirët shqiptarë

40 martirët shqiptarë në lule të rinisë, derdhën gjakun për Krishtin në trojet shqiptare, kryesisht gjatë diktaturës komuniste. U munduan e u mbytën mizorisht nga shkaku i urrejtjes për Kryqin e Krishtit, prej kriminelëve të pandëshkuar. Hapja e procesit dioqezan sipas Radio Vatikanit, aq të pritur, për lumnimin dhe kanonizimin e tyre, ...

Read More »