Opinione

Një notë 10 e merituar dhe një notë 4 akoma e pa përmirësuar për “intelektualin” Moikom Zeqo

Nga Gjergj Gjergji Siç çdo shqiptar që Gjergj Kastriotin Skënderbeun e konsideron dhe e nderon si Hero Kombëtar, kam ndjekur me vëmendje reagimet në shtypin e shkruar shqiptar të disa intelektualëve tanë ndaj një farë historiani turk, Talha Ugurluel (ogurzi) që mund të jetë një “kamikaz historik”, por historian kurrsesi. ...

Read More »

As meshtari i therur në Kishë nga islamikët nuk arrin ti zgjojë politikanët europianë!?

Islami besim paqeje? E megjithatë Arqipeshkvi i Mosulit një vit më parë i kishte paralajmëruar të gjithë: “Nëse nuk e kuptoni në kohë kërcënimin, do të bëheni viktima të armikut që keni pranuar në shtëpinë tuaj”.   Nga Riccardo Cascioli Sikurse çdo mëngjes, kur për arsye moshe, nuk ishte më ...

Read More »