Sipas datave

FITO MBI INDIFERENCËN DHE ARRIJE PAQEN

Papa Francesku

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË PËR DITËN BOTËRORE TË PAQES 2016 FITO MBI INDIFERENCËN DHE ARRIJE PAQEN Hyji nuk është indiferent! Njerëzimi është i rëndësishëm për Hyjin, Hyji nuk e braktis atë! Në fillim të Vitit të Ri, do të doja t’i shoqëroja me këtë bindjen time të thellë urimet ...

Read More »

Imzot Rrok Mirdita – IPESHKVI I LIRISË

imzot-Rrok-Mirdita

Imzot Rrok Mirdita  IPESHKVI I LIRISË Kalimi në amshim dhe kthimi ne shpinë e Atit me datën 7 dhjetor i Arqipeshkëvit Metropolit të Dioqezës Tiranë Durrës, Shkëlqësisë së tij Monsinjor Rrok Mirdita, ka lanë nji boshllek të thellë në zemrat e besimtarëve katolik shqiptar dhe në veçanti në Dioqezën që ...

Read More »

Klonimi: Zhdukja e prindësisë dhe mohimi i familjes

Zhdukja e prindësisë dhe mohimi i familjes

Kardinal ALFONSO LOPEZ TRUJILLO President i Këshillit Papnor për Familjen Këshilli Papnor për familjen quan të përshtatshme çdo përpjekje për sqarimin e sfidës që paraqet KLONIMI, për ndërgjegjësimin e rëndësisë së problemit dhe për gjallërimin në të ardhmen të veprimtarive për arritjen e një MARRËVESHJEJE ndërkombëtare kundër klonimit njerëzor nga ...

Read More »