Janar 2014

Punëtorët baritorë – meshtarë, rregulltarë, rregulltare dhe laikë të vrarë në vitin 2013

“Jemi afër të gjithë misionarëve dhe misionareve të cilët punojnë shumë por pa bërë shumë zhurmë, e japin jetën e tyre” (Papa Françesku, Engjëlli i Zotit i 20 tetorit 2013, Dita Botnore e Misioneve) Punëtorët baritorë të vrarë në vitin 2013 Qyteti i Vatikanit (Agenzia Fides) Prej informatave të mbledhura ...

Read More »