Viti 2014

Dora e Zotit

Dora e Zotit

“Njëri më thirri më vete. Kishte një kuti dhe më tha: ‘Atë, këto dua të t’i jap ty. Këtu gjenden mjetet që kam përdorur për të bërë aborte. Kam gjetur Zotin, jam penduar dhe tani luftoj për jetën!’. M’i la në dorë të gjitha ato mjete. Lutuni për këtë njeri ...

Read More »

Meriam kishte tre ditë kohë për t’u kthyer në fenë islame dhe do t’i falej jeta, por ka refuzuar

Historia mallëngjyese e një të krishtere nga Sudani e martuar me një të krishterë (invalid): e dënuar me vdekje për tradhti feje sepse babai i saj ishte musliman dhe kështu që feja Islame e quan muslimane. Nga Anna Bono Ngihen në Sudan ambasadat perëndimore, Amnesty International dhe organizata të tjera ...

Read More »