Qershor 2014

Dy fjali për të kuptuar rëndësinë e familjes

Përse ekziston dhe cilat janë karakteristikat kryesore? Nga Corrado Gnerre Për të kuptuar rëndësinë e martesës nuk është e rëndësishme të humbasim shumë kohë. Mjafton t’i drejtohemi dy pyetjeve kryesore: “përse ekziston familja?” dhe “cilat janë karakteristikat kryesore të familjes?”. PËRSE EKZISTON FAMILJA? Familja nuk është një shpikje që i ...

Read More »