Viti 2015

Lista e punërorëve baritorë – meshtarë, rregulltarë, rregulltare dhe laikë të vrarë në vitin 2014

“Të ecim përpara me shpresë! Misionarët e shumtë martirë të fesë dhe të dashurisë na dëshmojnë se fitorja gjendet vetëm në dashuri dhe në rrogën e cila konsumohet vetëm për Zotin e për të afërmin, duke ja filluar nga më të varfrit.” (Papa Françesku në Takimin e IV Misionar kombëtar ...

Read More »