Viti 2016

Takimi i Familjes së Shenjtë

Takimi i Familjes së Shenjtë Nga Ilda Kola Familja e Shenjtë është shtylla kryesore e fesë katolike në gjithë botën, këtu duke përfshirë dhe vendin tonë Shqipërinë. Familja e Shenjtë për besimtaret e krishterë është konsideruar gjithnjë si një shembull shumë i mirë për tu ndjekur. Familje e cila konsiston ...

Read More »

Jemen: vriten nga terroristët 4 motra të Nënë Terezës

Motrat e Nane Terezes te vrara ne Yemen

Jemen: vriten nga terroristët 4 motra të Nënë Terezës Katër motra të Nënë Terezës janë masakruar sot paradite nga një grup terroristësh, që sulmuan kuvendin e tyre në qytetin jemenit të Adenit. Lajmin e konfirmon për agjencinë katolike Fides, vikariati apostolik i Arabisë Jugore. Përveç murgeshave, mbetën të vrarë edhe ...

Read More »

Pse dua të pagëzohem?

Pse dua të pagëzohem? Katekizëm!!! Një fjalë apo një koncept i cili duket sikur shumëkënd e irriton disi duke krijuar idenë e një shkolle të cilën duhet ta kryesh me patjetër për tu bërë nxënës i kishës dhe bir i Zotit. Kur i pyet të rriturit e papagëzuar, se si ...

Read More »