Viti 2017

Dom Simon Kulli shugurohet Ipeshkev i Sapes

HOMELIA NË SHUGURIMIN IPESHKVOR TË DOM SIMON KULLIT (Imzot Angelo Massafra OFM) Vau i Dejes 14-09-2017 Zgjedhja e kësaj date për të kremtuar një shugurim ipeshkvnor është shumë domethënëse: qoftë sepse na jep mundësi të reflektojmë mbi vlerën shpëtimtare të Kryqit të Krishtit, i njëjti që, si flamur, që sot ...

Read More »

Dekret për shpalljen e Sinodit të Arqidioqezës Tiranë–Durrës

Dekret për shpalljen e Sinodit të Arqidioqezës Tiranë–Durrës ARQIPESHKVIA METROPOLITANE TIRANË – DURRËS ARCHIDIOECESIS METROPOLITANA TIRANENSIS – DYRRACENA Prot. Nr. F/146/17   IMZOT GEORGE FRENDO O.P. ARQIPESHKËV METROPOLIT I TIRANË-DURRËS TË GJITHË MESHTARËVE, RREGULLTARËVE, RREGULLTAREVE DHE BESIMTARËVE   Fort të dashur, përshëndetje në emrin e Zotit tonë Jezu Krishtit! Tashti ...

Read More »