Tema Kryesore

Klonimi: Zhdukja e prindësisë dhe mohimi i familjes

Zhdukja e prindësisë dhe mohimi i familjes

Kardinal ALFONSO LOPEZ TRUJILLO President i Këshillit Papnor për Familjen Filozofi Hans Jonas tani rreth 80 vjeç është vënë përpara problematikës etike që një klonim eventual i njeriut do të paraqesë. Klonimi do të kuptojë humbjen e asaj që Jonas quan “e drejta e injorancës” sepse e drejta subjektive e ...

Read More »