“… Për secilin nga ju, Hyji e ka ndezur një yll, për t’ju mbushur me gëzim e për t’ju udhëhequr në takimin me Krishtin…”

“… Për secilin nga ju, Hyji e ka ndezur një yll, për t’ju mbushur me gëzim e për t’ju udhëhequr në takimin me Krishtin…”

Imzot Rrok Mirdita

Check Also

Kisha dhe Jeta – Dhjetor 2016

Lexoni numrin e muajit Dhjetor 2016 të gazetës “Kisha dhe Jeta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *