Janar

 • 1 janar – Virgjëra Mari, Hyjindëse
 • 2 janar – Sh. Bazili dhe Sh. Gregori Naziancen, ipeshkvinj e mësues të Kishës
 • 3 janar – E Djela e dytë pas Krishtlindjes
  •  Emri Tejet i Shenjtë i Jezusit
 • 6 janar – Dëftimi i Zotit
 • 7 janar – Sh. Rajmondi nga Penjaforti meshtar
 • 10 janar – Pagëzimi i Zotit
 • 13 janar – Sh. Hilari, ipeshkëv e mësues i Kishës
 • 16 janar – Sh. Donati, martir
 • 17 janar – E DJELA E DYT Ë GJATË VITIT
  • Sh. Antoni, abat
 • 20 janar – Sh. Fabiani, papë e martir dhe Sh. Sebastiani, martir
 • 21 janar – Sh. Anjeza, virgjër e martire
 • 22 janar – Sh. Vinçenci djakon e martir
 • 24 janar – E DJELA E TRETË GJAT Ë VITIT
 • Sh. Françesku i Sales, ipeshkëv e mësues i Kishës
 • 25 janar – KTHIM I SH. PALIT APOSTULL
 • 26 janar – Sh. Timoteu dhe Titi, ipeshkvinj
 • 27 janar – Sh. Anxhela Meriçi, virgjër
 • 28 janar – Sh. Toma i Akuinit, meshtar e mësues i Kishës
 • 31 janar – E DJELA IV GJAT Ë VITIT
  • Sh. Gjon Bosko, meshtar