Mars

 • 6 mars – JAVA IV e KREZHMEVE

  7 mars – Sh. Perpetua dhe Sh. Feliçita

  8 mars – Sh. Gjoni I Hyjit

  13 mars – JAVA V e KREZHMEVE

  17 mars – Sh. Patriku

  18 mars – Sh. i Jeruzalemit

  19 mars – Sh. JOZEFI

  20 mars – E DIELA E LARIT

  21 mars – E hëna e madhe

  22 mars – E marta e madhe

  23 mars – E mërkurra e madhe

  24 mars – E ENJTJA E MADHE

  25 mars – E PREMTJA E MADHE

  26 mars – E SHTUNDA E MADHE

  27 mars – PASHKËT – RINGJALLJA E ZOTIT