Tag Archives: A mund ta ndash gezimin tend

A mund ta ndash gëzimin tënd?

A mund ta ndash gezimin tend

Nga Imzot George Frendo O.P. Gjithmonë më ka bërë përshtypje shpirti i gëzueshëm që shpreh Shën Pali në Letrën drejtuar Filipianëve, duke menduar që e shkruajti këtë letër kur ishte i burgosur. Si mundet një person, i burgosur padrejtësisht, të thotë se ishte i gëzuar,  dhe të nxisë lexuesit e ...

Read More »