Tag Archives: Albanian Catholic

Imzot Rrok Mirdita – IPESHKVI I LIRISË

imzot-Rrok-Mirdita

Imzot Rrok Mirdita  IPESHKVI I LIRISË Kalimi në amshim dhe kthimi ne shpinë e Atit me datën 7 dhjetor i Arqipeshkëvit Metropolit të Dioqezës Tiranë Durrës, Shkëlqësisë së tij Monsinjor Rrok Mirdita, ka lanë nji boshllek të thellë në zemrat e besimtarëve katolik shqiptar dhe në veçanti në Dioqezën që ...

Read More »