Tag Archives: Bathore

Takimi i Familjes së Shenjtë

Takimi i Familjes së Shenjtë Nga Ilda Kola Familja e Shenjtë është shtylla kryesore e fesë katolike në gjithë botën, këtu duke përfshirë dhe vendin tonë Shqipërinë. Familja e Shenjtë për besimtaret e krishterë është konsideruar gjithnjë si një shembull shumë i mirë për tu ndjekur. Familje e cila konsiston ...

Read More »