Tag Archives: Imzot Rrok Mirdita

Imzot Rrok Mirdita – IPESHKVI I LIRISË

imzot-Rrok-Mirdita

Imzot Rrok Mirdita  IPESHKVI I LIRISË Kalimi në amshim dhe kthimi ne shpinë e Atit me datën 7 dhjetor i Arqipeshkëvit Metropolit të Dioqezës Tiranë Durrës, Shkëlqësisë së tij Monsinjor Rrok Mirdita, ka lanë nji boshllek të thellë në zemrat e besimtarëve katolik shqiptar dhe në veçanti në Dioqezën që ...

Read More »

Asambleja Kombëtare e Kishës Katolike në Shqipëri

Fjalimi i Sh. T. Imzot Rrok Mirdita në Asamblenë Kombëtare Kishtare Kuvendi Kishtar Kombëtar Shkodër, Qershor 2015   Shumë të dashur vëllezër e motra, Do të përpiqem të paraqes një përmbledhje të rrugëtimit të Kishës në Shqipëri nga rënia e komunizmit deri më sot. Si çdo përmbledhje, edhe e imja ...

Read More »

Urime Shkëlqesi!

Imzot Rrok Mirdita

Në 75 vjetorin e Shkëlqesisë së Tij Imzot Rrok Mirdita. Predikimi i Shkëlqesisë së Tij Imzot Cristoforo Palmieri në kremtimin liturgjik me rastin e 75 vjetorit të Shkëlqesisë së Tij Imzot Rrok Mirdita në Katedralen e shën Palit në Tiranë me 27 shtator 2014. Shkëlqesi Imzot Rrok Mirdita, Fort e ...

Read More »