Tag Archives: Kisha dhe Jeta

MISERICORDIAE VULTUS – Teksti i plotë i Dokumentit të Papa Françeskut për Jubileun e Jashtëzakonshëm të mëshirës

FYTYRA E MËSHIRËS  (Misericordiæ Vultus) Dokumenti i Shpalljes së Vitit të Jashtëzakonshëm të Mëshirës   Françesku ipeshkëv i Romës shërbëtor i shërbëtorëve të Hyjit atyre që do ta lexojnë këtë letër hir, mëshirë e paqe Jezu Krishti është fytyra e mëshirës së Atit. Misteri i fesë së krishterë duket se gjen në ...

Read More »