Tag Archives: Kisha është një jetimore

Pa Zojën, Kisha është një jetimore

Pa Zojën, Kisha është një jetimore

Papa Françesku mbron familjen e “nënshtruar” nga relativizmi Duke marrë në audiencë përfaqësuesit e lëvizjes Schoenstatt, Ati i Shenjtë paralajmëron për reduktimin e sakramendit të martesës në një “rit” apo “fakt social”. Kujton që “Pa Zojën, Kisha është një jetimore”. Nga Luca Marcolivio Mbrojtja e familjes dhe martesës ka qënë ...

Read More »