Tag Archives: Marjan Lumci

Pse dua të pagëzohem?

Pse dua të pagëzohem? Katekizëm!!! Një fjalë apo një koncept i cili duket sikur shumëkënd e irriton disi duke krijuar idenë e një shkolle të cilën duhet ta kryesh me patjetër për tu bërë nxënës i kishës dhe bir i Zotit. Kur i pyet të rriturit e papagëzuar, se si ...

Read More »