Tag Archives: Të vrasësh një fëmijë është krim

Të vrasësh një fëmijë është krim!

Te vrasesh nje femije

Një grua shkon shumë e dëshpëruar tek doktori i saj gjinekolog duke mbajtur fëmijën e saj të vogël në krah dhe i thotë: -Doktor, ju duhet të më ndihmoni, kam një problem shumë shumë të madh dhe serioz… ky fëmijë që kam në krahë ende nuk ka mbushur një vit ...

Read More »