Tag Archives: Vatikani

FITO MBI INDIFERENCËN DHE ARRIJE PAQEN

Papa Francesku

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË PËR DITËN BOTËRORE TË PAQES 2016 FITO MBI INDIFERENCËN DHE ARRIJE PAQEN Hyji nuk është indiferent! Njerëzimi është i rëndësishëm për Hyjin, Hyji nuk e braktis atë! Në fillim të Vitit të Ri, do të doja t’i shoqëroja me këtë bindjen time të thellë urimet ...

Read More »