XXXIII e Diele Gjatë Vitit A – Futu në gëzimin e Zotërisë tënd!

XXXIII e Diele Gjate Vitit A Futu ne gezimin e Zoterise tend

Adhurimi Eukaristik

XXXIII e Diele Gjatë Vitit A

Futu në gëzimin e Zotërisë tënd!

Famullia

Katedralja e shën Palit – Tiranë

Check Also

Adhurimi Eukaristik – Një orë me Zotin tonë – IV e Diele Gjatë Vitit -B-

IV e Diele Gjate Viit -B- Hesht dhe del prej tij (1) Adhurimi Eukaristik Një ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *